ToppHälsa är tillbaka på trendiga, häpnandsväckande The Steam Hotel för att njuta av yoga, avslappning, SPA och härligt umgänge!

När: 9-10 november 2019
Var
: The Steam Hotel, Västerås
Pris: 3995 kr (enkelrumstillägg tillkommer)
Allt detta ingår:
– Boende lör- sön (del i dubbelrum)
– 1 frukost
– 2 luncher
– 3-rättersmiddag
– Hälsosamma mellanmål
– Lugna härliga Yin yoga och Hatha yoga
– Fysiska Vinyasa Flow yoga
– Ashtanga yoga
– Andningsworkshop
– Föreläsning

BOKA HÄR

Denna helg bjuder på ett smörgåsbord av härliga yogaklasser som utsträckande Yin yoga och Hatha yoga med skön justering av axlarna, energigivande Vinyasa Flow och Ashtanga yoga. Vi lär oss den så viktiga andningstekniken och njuter av avslappnande meditation. Beatrice Sjöberg Magnusson och Ari Lipponen är era yogalärare som kommer vägleda er under helgen.
Vi äter fantastiska måltider med modern och rustik touch och fokus på det gröna och gårdsnära. Efter helgen kommer du få med dig verktyg och inspiration och kunna yoga och meditera på egen hand hemma, för att uppnå hälsa och harmoni i vardagen.

OM VÅRA LEDARE:

Beatrice Sjöberg

Foto: Carlos Norlén

Beatrice Sjöberg Magnusson är fotomodell, stylist, designer och yogalärare på Soyoga. Hon är även grundare av det ekologiska yogaklädmärket Sobea som har gått hand i hand med hennes personliga utveckling.

 

 

Ari_Lipponen

Ari Lipponen blev årets gruppträningsinstruktör 2017 och vinnare av Guldhjärtat. Han har många års erfarenhet som instruktör och undervisar i yoga men även dans och ABSolution. Ari är en populär och uppskattad yogalärare som ständigt återuppfinner rörelser på ett inovativt sätt under sina klasser.

 

 

Om The Steam Hotel

En gång i tiden drevs nästan hela Sverige med energi från det här ångkraftverket vid Mälaren. Men så en dag sprang tiden förbi och kvar blev en vacker gammal tegelfabrik, maskiner, pannor och rör. Tills nu, för nu har den här gamla ångpannefabriken gjorts om till Steam Hotel med 18 våningar vid Mälarens strand. Steam Hotel är så mycket mer än 227 rum, ett 800 kvm stort spa, rooftop-restaurang med hisnande utsikt, konferensrum med plats för 550 gäster, barer och utomhusterrass med pool. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En annan värld med en ny historia.

steamhotel-1200-kollage

Hotellet har två restauranger – The Chamberlin på bottenvåningen välkomnar med en stor öppen brasa och ett livligt kök som växer ut i restaurangen. På sjunde våningen hittar du Voltage Lounge – Pan Asian Raw Bar med det bästa från det asiatiska köket. Högst upp på 18:e våningen på Locavore dricker och äter du i en lummig trädgård med en härlig utsikt över mälaren. Vi utlovar gastronomiska upplevelser utöver det vanliga!

A06I2986

Foto: a +++

A06I3135

Foto: a +++

ÖVRIGT

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.