Foto: Patrik Lindgren

Teknikens Världs bandag på Mantorp 13 maj 2021

Vill du köra din egna bil på en racerbana? Då borde du verkligen följa med Teknikens Värld till Mantorp Park på en oförglömlig dag i racerbilens tecken.

Häng med oss och våra partners Seat, Michelin och Öhlins. Träffa likasinnade, lär dig mer om din bil, däck, chassiutveckling, bansäkerhet... och kör din bil på en riktig racerbana!

Välkommen till Mantorp Park den 13 maj 2021! Kristihimmelsfärd på Mantorp har blivit en fin tradition för oss motorentusiaster och nu har du återigen chans att bli kung på banan! Våra populära bandagar är ett välkommet inslag och den 13 maj är det dags igen.

Just nu har vi inte öppnat bokningen för medåkare, det kan komma att bli aktuellt längre fram om läget tillåter.

Datum: Torsdag 13 maj 2021

Plats: Mantorp Park

Detta ingår i Teknikens Världs dag på Mantorp:

Teori och säkerhetsgenomgång inför körningen.

Spårvalsguidning av våra experter.

Fyra pass à 15 minuter bankörning per bil.

Personförsäkring i SBF.

Säkerhetsinformation:

Hjälm, den står du för själv. Detsamma gäller för eventuell passagerare. Hjälmen ska vara en godkänd motorhjälm. En MC-/mopedhjälm är utmärkt, men inte hockey-, skid- eller cykelhjälm.

Heltäckande klädsel. Även om det är varmt som en sommardag krävs långbyxor och långärmat i valfritt material vid körning.

Personförsäkring i SBF ingår under körning på banan. Gäller även eventuell extraförare/passagerare. Din normala försäkring gäller inte på bana.

Pris för dagen:

För prenumeranter: 995 kronor *

För icke-prenumeranter: 1 195 kronor*

*bokningsavgift tillkommer

Viktigt att alla uppgifter stämmer i din anmälan då att vi gör en lämplig gruppindelning av alla deltagare.

OBS! Begränsat antal platser, dröj inte för länge med bokningen! De senaste Bandagarna har alla blivit slutsålda och vi har fått säga nej till ett antal entusiaster! Har du frågor eller funderingar kring Teknikens Världs Bandag, eller andra resor, kontaktar du oss lättast via mail: patrik.hermansson@mag.bonnier.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer